Yeniköy İlkokulu
Yeniköy Köyü Şarkikaraağaç 32210 Isparta
(0246) 4192256

VİZYON

Yeniköy İlkokulu olarak vizyonumuz: Türk Milli Eğitim sisteminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş, vatan ve millet sevgisine sahip öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

Yeniköy İlkokulu olarak misyonumuz: Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, yeteneklerine göre kendilerini geliştiren, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, insanlar olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuzdan mezun olmuş ve çeşitli üniversiteleri bitirmiş birçok öğrencimiz vardır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Başlangıç:09:00 Bitiş: 14:30

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

İki adet kullanılır durumda lojman vardır.

.

Isparta 136 km, Şarkikaraağaç 16 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yaklaşık olarak 500 nüfuslu bir köy.Geçim kaynakları tarım,hayvancılık ve biraz da yakında bulunan göl sebebiyle balıkçılık.Ortaokuldan itibaren öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında Salur Köyü´ne gitmektedir.Birleştirilmiş sınıflı bir köy okuluyuz.2 tane ilkokul dersliğimiz ve 1 tane anasınıfı dersliğimiz bulunmaktadır.